Technical stuff is just bullshit!

Rubriken säger allt. Tekniken idag är krånglig, ibland värdelös och helt enkelt så dum att man hellre går ut i skogen och plockar bär. Med teknik menar jag TV apparaturer, datorer, radio, modem mm. Allt som oftast krånglar något. Antingen så får man Blue screens stup i kvarten på datorn bara för att man går in på internet eller har satt igång viloläge. Eller så har man fel på läppsynket i 50 tums teven så att ljudet kommer före bilden och gör att det blir som att titta på en dubbad film. Eller så fastnar Viasatmottagaren för att man ändrat kanal för många gånger. Det är alltid något.

Det jag menar i stort sett är att allt är så jä*la bräckligt men ändå är det så dyrt. Köper man en TV på 50 tum med Samsung märke så tycker man att det ska funka felfritt. Men det är det att om man ska ha nytt så funkar det inte att ha gammalt runt om. Ska man ha ny TV så behövs nya högtalaren+högtalarsystem för att annars blir det inte synkat. Sen måste man skaffa HD-box för att bilden inte ska vara så pixlig. Man ska köpa grej på grej som sedan i slutändan som oftast ej vill funka som det ska.

Men det finns en ljus sida ibland. Och det är när man faktiskt hittar något som inte krånglar allt för mycket. Som nästan är felfri. Det är då och endast då man kan vara riktigt nöjd över dagens teknik. Som min 26 tums TV är ett riktigt klipp. Funkar hur bra som helst. Aldrig något problem. Sen dör lyckan ut när man stänger av teven och startar datorn för att sedan vänta i evigheter på att få fram en hemsida. Man får vänta flera minuter på en helt död dator som står och tuggar utan att man själv vet vad den håller på med för att till slut få fram texten: "Sidan kan inte visas"

Kommentarer
Postat av: Maaa´kus

"I must be, like, a malfunction magnet. Because your shit keeps malfuntioning around me."



Vilken film?

2008-08-07 @ 09:31:19
URL: http://neanderthal.blogg.se/
Postat av: Fifick

Jag tror att det är "I Robot".

2008-08-07 @ 12:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0