Rädda mammorna

Rädda mammorna genom att köpa en färg och måla världen. Aint that sweet? :)


Helgen som gått

Och som snart är över.

Men jag har haft det rätt så gött. Var hemma och tog det coollugnt i fredags. Käkade gott och tog det lugnt i största allmänhet.

Igår så sov jag ut och stack sedan till Tomaco. Vi körde lite basket, snackade, spelade boule och bara hängde. Sånt som man ska göra på sommarn med kompisarna. Vädret var perfekt också. Ja det var riktigt jävla trevligt måste jag säga.

Sen på kvällen kom Mats och Gun Britt och åt Fondue med oss. De är ju lite pensionärsfest över det hela men det var ändå trevligt. Man skulle ha någon i sin egen ålder att vara med dock. I´m totaly free!

Jag tror jag la mig vid 02:00. Eller la och la, jag däckade. :)

Nu snor jag den här men bara för att den är så sann.

Mamma,
Du har lärt mig allting som jag behöver veta.
Jag ska alltid hålla det inom mig.
Du är där för mig för att älska o bry dig om mig,när himlen är grå.
När jag gör något fel är du alltid där för att göra det rätt.
Mamma mamma du äger mitt hjärta.
Din kärlek är som tårar från ett hav.
Jag vill bara att du ska veta att du är och förblir den bästa.


Idag har jag firat mamma såklart. Viktigaste personen på jorden. Markus och Tessan kom med familj och hade en avkopplad stund med tårta och grejer. Sedan var jag hos syrran och solade en stund och var med barnen. Härligt. Nu ska jag sitta inne en stund för första gången i helgen innan jag får solsting. :)

Ja det är skönt med sommar.

Anton Lindblad fattar nog ;)


Dagens youtube 133


Godnatt

Ska sussa nu. Ska ju upp tidigt som vanligt imorrn. Åh vad jag längtar till sommarlovet. Ska bli fett nice!

But for now, sleep tight.


Dagens youtube(s) 132: Kjell SO1EO8 och säsong 2 trailer

              


Fittfakta och kukkunskap

(Skrattar som Chandler i Vänner)

Fittfakta
och kukkunskap var väl vad det handlade om idag. Nu är det 2 stycken böcker, men det var inom det området vi fick lära oss om ännu en gång. Allt från räkkön och blommor och bin till kondomer och femidomer.

"You know, on second thought, gum would be perfection"

Ja vad säger man. Det är allt en riktigt pinsam känsla som byggs upp när man har sånt här på skolan. Så är det ju. Men den här gången tycker jag ändå att det var rätt kul. Tolka inte det fel, men det var inte så jäkla pjåkigt som det annars kan vara. Det var ändå bra fakta man fick veta (som man ungefär redan visste dock) ,men det var gjort på ett roligare sätt än normalt. Det var väl mest kul för att det blir så pinsamt så det blir kul i slutändan. Ja några kanske fattar. Några inte.....

Och när föreläsningen var klar fick vi Klamydiabok, HIVhäfte och ett startpaket innehållandes kondom, glidmedel och manual. Låter ju helsjukt på något sätt haha :D Men vad gör man.
http://meri104.bilddagboken.se/bilder/alskamer2.jpg




Colours of love!

Dagens youtube 131

Grymt bra!

Det är dock någon som har mixat ihop flera andra videos för att det inte finns någon officiell för denna. Bra ändå! :D

En sån dag, en sån HELdag

Igår skulle vi dra till Sollefteå. Ja av alla ställen så blev det så. Men det finns en anledning. Det är den att det finns en klädbutik som rockar! Kläddax heter det. Jag tittade på ett par jeans och kollade olika storlekar. Efter mycket om och men så blev det dock en skjorta istället. Jag hoppas att försäljaren inte blev arg på mig. Hon fick springa och leta storlekar som skulle kunna passa och så tog jag inte ett enda par. Men det blev ju skjortan ändå + en djävulskt snygg jacka att ha i sommar. Wicked!

Men innan detta händelseförlopp så hände en grej jag aldrig tidigare sett i hela mitt liv. Jag kan tänka er att ni någon gång sett ett par älgar springa längs med vägen när ni är på genomresa eller nåt. Men jag kan tänka mig att det det inte är många som sett en springa rakt ut i vägen, in i en bil och flyga upp i luften. Fan att jag inte hade kameran i högsta hög för en riktigt cool bild! Jag grämer mig så.

Jag tror att det var jag som såg den först springa på andra sidan av vägen. I nästa sekund så slås älgens ben undan av en bil och slår i vindrutan med en jävla smäll. Rutan sprack och ena backspegeln var som bortspolad. Sen så luggade älgen av sig en väldig massa hår. Det var som att bilen drog som en kam igenom älgens päls och fick med ett halvkilo älghår. Det var något det. Jävlar att man inte var med på kamerafronten, jag hade hunnit.
http://www.jagareforbundet.se/news/documents/algtjur300dpi.jpg
Efter detta kom vi som sagt till kläddax och efter det tog vi en bit mat på Nipan. Jag käkade vegetarisk Lasagne. Helt crazy! Men även gott.

På väg tillbaka besökte vi Thailändsk mark och den Thailändska paviljongen i Ragunda. Jag har varit där förut så det var inget nytt, men det är enormt snyggt. Kolla bara.


Ja det var väl min dag igår. Jag var på minifest hos Ante A och co också. Mycket trevligt!

Hoppas ni hade en bra dag. :D

Later

Clever, eller?

- So, where's the Cannes Film Festival being held this year? // Christina Aguilera när hon var lite mysko ;)

- I think war is a dangerous place. // George. W. Bush döh

- I think gay marriage is something that should be between a man and a woman. // Arnold Schwarzenegger. Ledsen Arnold men du är inte alltid den skarpaste kniven i lådan.

- I'm not anorexic. I'm from Texas. Are there people from Texas that are anorexic? I've never heard of one. And that includes me. // Jessica Simpson

- What's Walmart, do they sell like wall stuff? // Paris Hilton



Dagens youtube(s) 130: Kjell SO1EO6 och SO1EO7

                


Abbey Dawn by Avril Lavigne

Först och främst måste jag bara få välkommna er till min nya modeblogg. Nääääääääääähhhh inte då. Hoppade hjärtat upp i halsgropen på er där eller? ;)

Men som många förstått så är jag tokig i Avril Lavigne och allt hon gör. Hon har asgrymma låtar, ser bra ut och dessutom har hon nu även fått ett helt eget klädmärke (det var ett tag sedan men jag tänkte ändå informera de som inte visste). Abbey Dawn (Döpt efter hennes flicknamn).

Det är ju såklart bara tjejkläder och smycken så själv kommer jag inte hitta något i min smak haha :). Sen så finns det inte så många butiker öppnade än ute i världen. Det finns en massa i USA såklart och en exklusiv butik i Japan. Tjoho! Vi får se om det kommer något i Sverige så kan ni tjejer kolla in collectionen. Det är riktigt fina grejer! De är ju designade av Avril herself :).
             "I think it's great" // Avril lavigne
            

Dagens youtube(s) 129: Kjell SO1EO4 och SO1EO5

                 

Sundsvalls Tidning - Knasigt värre!





Knäppa Rubriker från flera tidningar

"Busshållplats anmäld stulen"
"Osannolik spritmängd till barnkalas"

Jag måste väl vara dum i huvudet då!

Ryssland har gjort ett skitstarkt jobb måste jag säga som gjorde en helt otrolig show igår. Ingen kommer att slå det på länge. In Sweden we call it Russia. Nu till det jag vill ha sagt.

Norge gick ju och vann Eurovision igår som några kanske vet och som några inte gör heller för den delen. Nu gör ni det iallafall.

Kul för dem.........

.....men jag fattar inte! Hur i helvete gick det till!!!?

Låten är hemsk (jag vill slita mig i håret så fort jag hör den), för Sverige gick det skitdåligt (även för min favvo Boznien) och han som sjöng (Alexander Rybak eller nåt) totaltnobbar jag. Jag kan inte med människan! En sån djävulskt dryg djävul har jag väl aldrig stött på! Nu är jag nog ensam i HELA världen om denna åsikt, men what the hell. Ut med packet!

Jag säger som de sjunger i Torkel i knipa filmen:
FUCK OFF AND DIE! (Det är en kul sång förresten)
Skulle varit en bild på människan här men jag vill inte.

Boznien skulle ha vunnit! In med Tingeling! Rock on Russia! Över och ut.
                                   http://www.eurovision.tv/img/upload/flags/big/bosniaandherzegovina.jpg

       

Dagens youtube(s) 128: Kjell SO1EO2 och SO1EO3

                  

å en till för att den första var så kort.

Dagens youtube 127: Kjell SO1EO1

            

Det var ett tag sen sist

Yakshemash

Ja jag har inte bloggat så mycket på sistone. Anledningarna är:
  1. Har inte så mycket att skriva om.
  2. Har mycket skolarbete att gö. Det är ju ändå slutspurtet man är inne på.
  3. Och det är ju sommar. Då kan man ju inte sitta framför en dator hela dagarna. Det går, men det är inte kul.
Ah, så jag får se om jag hittar på något att skriva om senare eller så gör jag inte det. :)

Au revoire!

Glöm inte kolla in min nya Dagens youtube-Kjell special som kommer snarast. Han är för grym för att vara sann.

Vet du.....

....vad Nalle Puh gör på sjukhuset?


Söker efter biträdet.

Can you dig it!!!?

Dagens youtube(s) 136 Fail version




Valborgsmässoafton...

...var det igår.


Jag "firade" den genom att dra till Majskansen och träffa Thomas, Fredde W och Linkan för att kolla in deras majbrasa. Morsan och farsan hängde med och även så tessan, matte och barnen. Det var nog ändå den trevligaste majbrasa jag varit på. Det var lugnt, inte asmycket med folk och det fanns åtminstone några man kände som man kunde snacka med.

För det suger rent ut sagt att gå på t.ex. NSK och kolla majbrasa. Det är bara sportfamiljer som går dit. Och alla som är där då känner någon annan. Jag däremot som inte går i någon sport har inte särskilt ofta någon egentligen att samtala med förutom mamma och pappa som jag gått dit med de senaste åren eller Therese och Mattias. Sen är det ju bara en massa snorungar som ska hålla på med fyrverkerier och smällare nära brasan. "Skitcoolt grabbar".

Det kan tänkas att man låter som en pensionär haha :)
Men det är bara så att jag tror att man håller på att mogna.

Ja, det var väldigt trevligt borta i majskansen iallafall. Sen är det ju så passande att man har en majbrasa i maj i maj. (ej dubbelskrivet av misstag) Fattar ni? :)

Jag får komma och kolla en film i sommar istället grabbar. Det ska bli kul.

Nu ska jag fortsätta att ta det coolt i solen och kolla runt lite on se internet. Det är ändå jäkla härligt att våren är här....och snart är det sommarlov. Kan det bli bättre?
http://siri.minikuse.net/wp-content/uploads/2008/04/sommar9.jpg

RSS 2.0