I AM LEGEND!

Filmen inleds med att Robert Neville (Will Smith) och hans hund Samantha åker runt i en assnygg röd-vit Ford Mustang i ett heldött Manhattan. Great!

Robert är en virolog och överste som är en av väldigt få överlevande människor kvar på jorden.

Vad har då hänt?
Någon kom på ett botemedel mot cancer som testades på 1100 människor. Detta ledde till en organisk virusspridning som genom luften och vid beröring smittar andra människor. Vissa människor är helt immuna på nåt sätt.

Bieffekten?
Vi kan säga att man inte blir riktigt normal av viruset. Man blir ohuman. Man tål inte solljus. Man blir vansinnigt aggresiv och det är inte långt från att vara övernaturlig på alla sätt. Förutom att man är ungefär lika sårbar som en människa.

De kallas Dark seekers!

Botemedlet?
Robert som tidigare nämt är virolog försöker att skapa ett botemedel mot smittan. Självklart testar han sitt botemedel på råttor. Några har dött, några är lika aggressiv som "mörker sökarna". En visar på att botemedlet kan fungera. Nu ska han bara testa det på en dark seeker och kämpa för sin överlevnad sammtidigt.

Vad tyckte jag?
Bra skådespel, bra handling, snygga miljöer (det är ju iallafall New York city) och härlig skräck. Hatar/älskar när det är saker som bara dyker upp på skärmen så att hjärtat hoppar upp ur halsen på en.

Det sämsta var att alla dark seekers var animerade. Lite dåligt med tanke på att man kunde använt människor och gjort det lite verkligare. Fast jaja, de är ju inte humana.

5/5 Lämmlar 


Will he survive! Will he cure mankind!  Or will this be the first and last judgement day!

Will.......

.....................Smith!


Ingen stress, ingen press.

Skönt att för en gång skull inte ha så mycket att göra i skolväg längre. Matte kommer jag aldrig ifrån men resten är nu en baggis. Inge svenska som ska göras för det är klart (prov dock). Engelska har vi glosor i, men vad gör det (easy as pie). Fysik förstås. Prov nästa vecka. Bengt (läraren) glömmer det säkert! ; )

Cisco skulle man ju kunna göra. Eller nä vi struntar i det och har en skön skolfri kväll. Sen börjar man vid 11:55:00 imorgon. Det gör inte ont direkt. Men att sluta 17:00:00 är lite tragiskt.

Tjoolahopp tjoolahej!

Dags att äta burbare och se I AM LEGEND! The review will be here soon!

Dagens youtube(s) igen) 46

YODA SPECIAL! Blev 2 ännu en gång!

STAR WARS: THE EXHIBITION


- Bilden blev lite mörk, som pappa skulle sagt som för den delen tar bilden här.

Gissa vad. Jag, pappa och bror min har spenderat större delen av dagen i Örn-sköld-svik för en vistelse till det största evenemanget i Sverige för stunden (enligt mig kanske). STAR WARS: THE EXHIBITION. Star Wars utställningen som bara kommer till Sverige en gång och aldrig mer (troligen).

Det var en jättetrevlig utställning för alla Star Wars nördar och även resten för den delen. Det var nostalgi så det stod härliga till. Det fanns allt från Storm-Trooper dräkter till Pod racers och miniatyrer till masker. Riktigt fina grejer som man kan förstå varför de flesta var inglasade.

Det var mycket att se, men lite saknades. T.ex den där "infrysnings saken" som Hans Solo "gjuts" in i, i 5:e filmen kanske (Vet att Markus velat se den). Fast egentligen så fanns de viktigaste karaktärerna där som t.ex. Darth Vader, Yoda, Ewoks, Darth Maul, Storm trupperna, prinsessan Leia mfl. De flesta innanför glas. Vissa gåendes runt i lokalerna för ett fint fotografi med barnen (stora som små). ; )

Sen var det en väldigt fin dag med bra värme och vackert solsken som förgyllde den svenska naturen längs med vägen. Dagen kan inte ha börjat eller slutat bättre. Slutet var att äta vid Höga kusten bron.

Blev lite förvånad att man fick ta bilder men de är härliga. Njut!





Översta texten: Engelska. Undre text: Översättning till svenska. Viktigt!

Sen kunde jag inte ha med mig två bättre personer än pappa och Markus. De höjde upplevelsen ännu ett snäpp.

Sista veckan att gå dit. Sitt inte bara där, köp biljetter nu! Andele!


Sista bilden med grabbarna. Jag försökte mig på ett smil när jag, som ni ser, blir strypt inför ett 20 tal människor och har Darth bakom mig. Markus klarade sig bra. Lite ansträngt.    : )


Veckans horoskop! Kräftan!

Är du singel så finns det en möjlighet i kväll att
möta den där som sänder elektriska vågor genom
din kropp bara genom att ett litet ögonkast.
Se bara upp om hon/han är från E.on eller vattenfall!


Dagens youtube(s) 45

Lite kul ska man ha på morgonkvisten!


Feel so much better now!

Lite sömn gjorde susen ändå. 9 timmar är grejer det!


The cold catches upon me!

Ledsen om det på något sätt skulle vara fel grammatiskt i rubriken.

Men iallafall så känns det som att jag fixat en liten förkylning eller värre efter dagens friluftare!
Jobbigt värre! Men det ska nog bli bättre! Lite sömn ska väl göra gott efter en stunds tittande på Vänner!

Det finns ju inte någon bättre serie! Eller hur?


Veckans tuffaste jobb!

Och med det menar jag att vara på hälso/friluftsdag. Thomas och jag åkte nog in vi ca 08:00 på morgonen efter att, vad vi trodde, hade missat bussen. Bussen var knökfull pga att vi åkte en sån där lite mindre statsbuss. Sedan tog vi en tripp förbi Hemköp och köpte lite godis. Det var ju iallafall hälsodag ; ).

I väntan på förmiddagsaktiviteten stod vi och filosiferade utanför sporthallen. Vem kommer då om inte Johan, Plexus, Oldenmark himself med fru! (kanske en gammal gladiator det) Han var lite äldre, men samma gubbe med värre muskler.



Tillbaks till förmiddagsaktiviteten som gick ut på att gå runt norra berget och svara på 10 stycken tipsfrågor. Vi hittade 6 och missade alltså hela 4 frågor. Hur går det till kan man fråga sig!

Sedan hade vi ett par tjejer framför oss med en kille som tyckte att jag liknade en smart mattematiker och Thomas som värsta orienteraren. Smart är jag väl, men mattematiker.... och Thomas som orienterare? En funderare det där.

Efter en walk på cirkus 10 km så var benen spaghettitrött, fötterna söndertrampade och händerna avdomnade efter kylans kalla bris. Men jaja.

Nu var det dags för lunch och eftermiddagsaktivitet. Nolia mässa på Södra berget.

Jag säger bara detta en gång och alrid mer: - Aldrig mer Nolia mässa!
Thomas och jag lullade på i godan ro i ca 30 minuter. Sedan fanns det fan inget mer att kolla på (beror ju helt på att man inte har intresset). Men det var bara det att en lärare tvingade oss att stanna kvar 1 timme och 30 minuter. Tackar sa vi och gick till fiket och tog en cola. Inte så dumt, inte så kul heller för den delen. Träffade de där 2 tjejerna igen. Vilka var de egentligen? Lite skumma var de allt!

Den bestämda tiden var över och vi fick som tur var skjuts av Fredde "Florrpans" pappa. Jätte bra!

Vad var då positivt med denna friluftsdag?
Jag fick träffa Plexus, ha en lång och trevlig pratstund med Thomas från allt mellan himmel och jord och fick även träffa/se/gå förbi Blossom Tainton!



Negativt: Den tråkiga läraren och den långa väntan! Annars var det väl inte så dumt ändå. Det finns faktiskt dem som har det värre!

OBS! Nolia mässan är säkert en jättebra plats för de som verkligen är intresserad. Jag behöver inte komma tillbaka!

Vitsiga padre 2

Mejl!

1928 inträffade en materiellt svår bilolycka på riksvägen mellan Örkelljunga och Åsljunga.
Det var en Örkelljungabo som körde på en köpman från Skånes Fagerhult.
Vid den efterföljande rättegången i Klippan sades det att Örkelljungabon som var orsak till olyckan fick en förmildrande dom därför han hade druckit brännvin och därför hade svårt med att styra.

Dagens youtube 44

The man behind Booyakasha!

Över tröskeln, över stan! Det är bara flygplan! Å i Åh flygp....

Ser ni statistikmätaren! Den har precis passerat tröskeln vid 100 unika läsare totalt och månad!
Keep up the good work out there!



Trimma din PC!

Nu tänkte jag inte gå igenom hur du snabbar upp datorn eller något sådant. =)
Jag tänkte bara att om du tycker datorn ser lite tråkig ut på skrivbordet, vad är då inte bättre med en härlig bakgrundsbild och kanske till och med ett nytt tema till datorn.

Jag länkar bakgrundsbilderna här från min profil på blogg.se så att det blir en bra bakgrundsstorlek, så ni inte får några futtigt små bilder. Pixelbilder är väl inget att ha. Haha!

Underworld  |  New york city  |  Polynesia  |  Dawn  |  Flowers  |  Phoenix Den exklusiva  |

World
  | Techy | Sunny beach | Saw  | Half life 2  | Hitman 1  |  Hitman 2  |  Rain forest   |

Wallpaperrama hade riktigt fina bakgrunder också.

För att hitta schyssta teman kan man gå in på antingen themeXP.com eller alienguise!

Ha nu en riktigt trevlig kväll! Videoteket har fortfarande öppet. Spring och hyr den senaste Die Hard! Bruce Willis budskap är enkelt! Yippie Ki Yay, motherfucker!


Problem!

Nu verkar det vara en del läsare som har lite problem när de är inne i bloggen. Vissa ser tydligen inte min profilbild eller överhuvudtaget vänstra panelen (där profilbild, klocka, omröstning mm ligger). Jag vet inte var problemet ligger. Det kan vara webbläsaren som buggar, att datorns flashplayer inte är uppdaterad, någon felaktig inställning eller något annat fel. Det kan även vara koder som blockeras på något sätt.

Jag vet faktiskt inte! För dem flesta fungerar det bra. Men några verkar ha problem.

Skriv om det är några fler problem så ska vi försöka lösa det. =)

Så här SKA det se ut uppifrån och ned!. Annars vet de fan!
Lägg märke till högra sidan, hur den SKA se ut.


By the way...

....glöm inte att kolla in musikspelaren på höger sida nedanför omröstningen. Härligt med musik när det blir lite långläsning =)

Dagens youtube 43

Coldplay!

Regular day?

Klockan var 10:15. En vanlig dag. Vi hade fysik.

Under en tråkig genomgång hörs plötsligt brandklockan tjuta över hela skolområdet. Ingen är direkt snabbt ut därifrån. Några tar skolböckerna, vissa lämnar dem på skrivborden. Jag slänger upp ryggsäcken på ryggen och går ut sakta ur rummet med resten. Sen tar det en stund att komma ut genom ytterdörren (många elever ska ut sammtidigt).

Alla ställer sig på sina sammlingsplatser för avbockning. Vi får vänta i säkert en kvart på att få komma in igen. Tills slut slutar klockan ringa och vi får gå in igen. Lektionen är slut så vi hämtar bara de kvarlämnade böckerna. Sen är det lunch. Härlig korv stroganoff med ris. Enligt informationen så brann det i pannrummet på estet. Inte så farligt ändå!

Samtidigt i en skola i Finland massakeras 10 människor.

Veckans horoskop! Tvillingarna!

Du är naturligtvis tvilling. En olycka kommer sällan ensam sägs det ju.



Stupid is....

........what stupid does!

Dagens youtube 42


Magga 59 år

Go mamma fyllde 59 i fredags. Grattis på rä ännu än gång!

De som inte har grattat, shame on you!


Nyaste nytt. Spelkategorin!

Nu börjar jag lägga in lite småspel som kan vara roligt att spela. Om man inte har något bättre för sig det vill säga.

Happy gaming!

Age of war!
        
Spela!                                                            Spela Boxhead!


http://www.jesper.nu/onlinespel/plattform/jumping_bananas.php

För de som vill spela jumping bananas som fanns här förrut. Tyckte musiken var helskön......en stund. Sen gjorde den mig galen!



Tandläkarskräck!

Tycker du det är jobbigt att gå till tandläkaren? Jag tycker det är sådär. Det är jätteskönt efteråt men innan så tänker man bara på hur de ska skrapa tandsten. Och så känns det som att det låter likt en gaffel skrapandes mot en tallrik när de väl håller på. Usch!

Med tanke på sammtalsämnet så var jag hos tandläkaren på morgonen. Gick jäkligt bra. Hade inte så mycket tandsten och absolut inga hål. Men tänderna är lite strävare än vanligt.

I väntan på nästa tandläkarbesök.

Photoshot!

Dagens uppdrag: Vara med på skolfoto.

Resultat: Bra tror jag. Kanske kunde ha smilat lite bättre. Like this =)

Sammanfattning: Bra bilder blev det nog ändå. Dåligt tycker jag dock det är att Göran (som hade klätt sig i medeltidsdräkt) inte fick ha med sig sin stav med döskalle längst upp med i bilden. Det kunde vara ett tecken på djävulsdyrkan enligt fotografen. Lite kul ska det väl ändå vara!

Mmm tveksamt beslut!

Dagens youtube 41

Hahaha!

Paranoia Pentagon!

Har fått information om att Amerikanska underrättelsetjänsten eventuellt ska fixa in agenter i onlinespelet WOW (World of warcraft) eftersom att de, för-stå-sig-på-are och Pentagon tror sig att terroristgruppen Al Qaida tänker smida planer  "under radarn" i spelet som orcher, nattälvor mm.

De tror bland annat att de smider planer för att kunna spränga vita huset i luften.

Amerikanska agenter, terrorister och vanliga civilister tillsammans i världens nog största onlinespel.

Vart är spelvärlden på väg?

Gud vad jag aldrig kommer spela detta!

Terroristgrupp?

Nej, klockan är 21:52

Vad säger man. Började som sagt vid 12 idag. Skönt att bara ta det lugnt på morgonen. Lite trött ändå men ah, vad gör man. Så fick jag veta under skoldagens gång att vi även börjar sent imorgon också. Vid 12:35.  Skönt, då kan jag vara uppe i natt igen. Inte nog med det så börjar vi även vid 11:30 på fredag.

Can this week BE-come any better!?


Yes of course! Jag har ju hela helgen på mig.

Gå och lägg er nu, ni som måste tänkte jag. =)

Budskapet!

Bruce willis budskap är enkelt. Yippie Ki Yay, motherfucker!


Dagens youtube 40


Den utan rubrik...

                          
En som vet sina rävar!                                   Näha!


More votes

Den nyskapade omröstningen är bestämd av Thomas Östling. För andra som vill bestämma omröstningar är det bara att skriva i denna inläggs kommentarer. (Nowhere else).

Lock and load!

Votes

Senaste voten blev det "Fet lämmel" som var populärast att vara.
Vad tänker ni. Vill ni verkligen vara en Fet lämmel!!??

Jag vill!

De som ska upp tidigt imorgon ska väl gå och lägga sig nu va!?

Inte jag....för börjar man vid 12 så kan man "chilla" hahahaha.

Vi flinar och klarar ännu en domedag - the rip off

Nu gör jag en rip-off/ skriver av på gårdagens krönika av Ronnie Sandahl som jag tyckte var riktigt bra som vanligt. Måste läsas för de som inte köper Aftonbladet (ganska många) och för han skriver bra som sagt. Köp för i helvete Aftonbladet!

Vi flinar och klarar ännu en domedag

Vi överlevde, den här gången också. Världen skulle ju eventuellt gå under, jag antar att du inte missade det, näst efter Britneys comeback och oavgjort mot Albanien. Man vill inte gärna erkänna att man satt hemma och darrade framför CNN:s grafik över hur jorden skulle slukas  ned i ett stort svart hål som skapats på konstgjord väg i ett underjordiskt laboratorium i Genéve. Sedan det där lilla nervösa, ironiska skrattet i sällskap med nyhetsankaret.  Jo, eller hur.

Jag minns en
annan gång , något år sedan. Det var en halvsidesartikel på sidan arton i min egen tidning om att världen skulle gå under. Någon meteroit eller komet, om jag inte minns fel. Vi överlevde, den här gången också. Det är kanske det som är problemet: vi överlever lite för ofta.

Vi pekar på domedagsprofeternas felprocent, litar på fysikerna i Genéve och går vidare med våra liv. Samtidigt finns det något så parodiskt övermodigt i fysikernas uttalanden från det där proppmätta vetenskapscentret i Genéve. De sitter där med sina mätstickor och atomklyvare och viftar bort hotet från det svarta hålet som nonsens. Som vore det alldeles otänkbart att det skulle kunna finnas dimensioner av mänskligheten och universum som människan inte fick lära sig av magister Hedström på fysiken i högstadiet.

Någonting bortom. Som i äventyrsfilmerna från Hollywood där den ensamme hjälten får veta sanningen om världens undergång, men stängs in mellan vadderade väggar på låst paviljong, ända fram tills han slutligen räddar världen. Tänk om originalen på tunnelbanan och domedagsprofeterna på psykklinikerna har rätt. Ungefär som med fyllot på trottoaren. Det skulle kunna vara Jesus

Men vem orkar lyssna, vem orkar tänka. Vi har tröttnat på domedagen, skämtat bort katastroferna. Vi har lagt ut döden på entreprenad. Men det är ändå något med den lustiga tonen i teveinslagen som klibbar sig fast. Något med fysikernas självsäkra osårbarhet som får mig att skruva lite på mig. Vi överlevde den här gången också.

Nästa gång vi mixtrar med svarta hål, nästa gång en komet hamnar på sidan arton i tidningen kanske vi inte gör det. Och kanske vore det heller inte mer än rätt. Fram till dess kan vi förstås flina. Sopsortera när vi hinner.

Skrivet av Ronny Sandahl. Avskrivet av: Fii´kii såklart.

Banjo - kazooie goes nuts...



Viktigt! Banjo - kazooie: Nuts and bolts kommer ut 11 November. Endast på Xbox 360! Viktigt!


Spelnördhet eller just a few nuts?




Dagens youtube 39

Dålig video, ganska härlig tecno!

But anyway!


Livscoachen!

I see that death is not a factor for you!

Livscoachen - döden

Dagens youtube 38



Labbat å klart!

Nu har jag snart gjort mitt för dagen. Matteläxan är gjord sådär halvdant. Ca 20 tal kvar. Men det hinner jag senare. Sedan har jag läst igenom Cisco och ska göra en labb om nätverk nu.

För de som inte vet vad Cisco är så är det en, vad ska jag säga, datorutbildning som gör att när man klarat sig tillräckligt bra får göra ett slutprov som jag tror var i Hudiksvall för att få ett Ciscocertifikat. Fixar man över 70 % så har man certifikatet i handen och det gör väl det lite lättare att få jobb i datorvärlden.

Hälften vågat, resten vunnet!

(x+h)^2 / h

Hade man sådana här tal på ädre dar?

Förenkla yttrycket (x + h)^2 - x^2 / h genom att

a) först förenkla täljaren med kvadreringsregeln
b)först använda konjugatregelns omvänding på täljaren.

a) klarar jag av men b) är inte det enklaste. Vadå konjugatregelns omvändning på täljaren?

Används detta i vardagen så skulle jag vilja se det.

Dagens youtube 37

http://www.youtube.com/watch?v=bWVEguC_1zE

Ingen video i bloggen för videon var "Embed by request"


10 000 flugor kan inte ha fel - utedass är mysigt!

Ao men visst!

Tänkte tipsa om lite härliga webbsidor för motverkan av tråkiga tillfällen.

MNK - Mammas nya kille från P3 är så bra. Shanti och hans uppsatser, livscoachen, förvirrade tjejen Jenny och hajpojken är asbra.
"Ursäkten godtages, GUBBJÄVEL!!"

"Gympaläraren ställde upp elverna på bassängkanten och de hoppade i. Och snabbast simmade Hajpojken! Hajpojken simmade 100 gånger snabbare än de andra barnen, men inte för att han var en haj utan för att ha hade en bra dag. Det är en jävla skillnad!

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2399

Tjuvtittat och tjublyssnat med lite härliga bilder och roligheter.

http://tjuvtittat.se/

http://www.tjuvlyssnat.se/

Glasbergen

Glasbergen.com!

Snabbstart - Alltid härliga videos!

Snabbstart.se

+ judgement day TURN UP THE BASE! IT`S GOING TO SOUND PRETTY NICE!

Metacafe! (EJ MAMMAS CAFÈ)

http://www.metacafe.com/

Och om man redan gått igenom dessa sidor är det bara att:

Besöka denna när dagen känns trist och grå.
Kom över och se hur du mår då.

Click me!

You have been PUNK´D!

Veckans horoskop! Oxen!

Du har svårt att hitta passande fritidssysselsättningar. Allt som du verkligen vill göra är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande.

Lördag idag...

..............måndag snart igen. Skönt med skola på ett sätt. Håller huvudet och hjärnan på plats. Men gud vad skönt med sommarlov! Bara ca 9 månader kvar. =)

Push!


Den härliga sidan på livet!

Plötsligt händer det!


Tobaksaffär i Hulta, Borås


Två A-lagare sitter utanför på en bänk och konverserar med varsin trisslott i handen.
Alkis 1: JAG HAR VUNNIT!
Alkis 2 rycker åt sig lotten och studerar den noggrant.
Alkis 2: Ja tamefan, du har vunnit!!
Alkis 1 börjar vingla in mot affären.
Alkis 1 (överlyckligt): JAG HAR VUNNIT!
Han kommer in i butiken och plockar ut sina 25 kr...


             

Den oavsiktliga "kindness of strangers"


Willys, Värmdö


En mamma ~40 och hennes dotter ~17 står i kassan för att betala då mamman börjar lägga en massa mynt i röda korsets insamlingsbössa.
Dottern: Men mamma vad gör du!?
Mamman tittar ner och upptäcker vad hon håller på med.

Mamman: Haha, oj, jag trodde det var en sån där myntautomat!

 

Alla barnen åkte tunnelbana utom Jan,

han föll av vid Odenplan!                                                                             


Alla barnen i gisslan löstes ut utom Carola,
hennes föräldrar var för snåla!

Alla barnen såg telefonkiosken explodera utan Inga,
hon höll på att ringa!





Glöm ej....

Glöm inte att vota. Det är ett måste varje gång man besöker bloggen. En vote per fråga!

Wicked!

Dagens youtube 36


Judgment day 2

Nu har jag fått svaret på varför det eventuellt kan bli ett domedagsscenario. Det var nämligen så att jag hörde på radion imorse (05:59) att det är några fysiker eller nåt i Frankrike som eventuellt ska starta någon slags maskin som ska simulera "Big Bang" i partikelform för att skapa energi. Det är bara det att om det går fel, så kan det kanske bildas ett svart hål på jorden.

Alla vet ju vad det leder till. UNDERGÅNGEN!

Get the fuck outta here! NOW!


En ungerfärlig bild av ett svart hål som bildas.

Judgment day

Läste i förra veckan en krönika som är bak på aftonbladet varje vecka. Ronny Sandahl är den bästa skribenten. Helt klart! Men det jag läste var inte från han utan en annan som jag inte vet namnet på. Han skrev lite om ditten och datten och att en man vid namn Wille Wagner eller något hade förutspått att judgment day eller domedagen på svenska ska ske nu på torsdag.

Vi får se.


Dagens youtube 35

Är man spelnörd så är man.


Glada Hudik

(Några dagar gammalt)
Ännu ett år med marknad i Hudiksvall. Åkte dit som vanligt med mamma, pappa och ante. Det var väl lite surt med vädret men vafan. Man var lite trött på vägen dit. Ante somnade som vanligt hehe och även jag blundade. Väl där kände jag för en langos som jag aldrig testat förut. Tog en första tugga och förväntade mig något helt annat än vad det var. Smakade smasken, skippar dock löken nästa gång. Uhh!

Sen splittade vi på varann. Ante och jag strosade bara omkring och kollade på ditten och datten utan mål, eller egentligen letade vi efter film med billigast pris. Efter att ha gått en vända utan att ha köpt något överhuvudtaget bestämde jag mig för att fynda 6 filmer för ynka 200 spänn. Ett jäkla överkomligt pris tycker jag!

Sedan hittade jag även en prydnad i form av en dödskalle. Finfin och köpt för 150 kr. Efteråt fattade jag att det var en spar"gris".


Fin ändå!

Jag va pank och ante köpte chips och mat,
fan om jag kunde gå i spagat.

(Nu är det lite stressigt, måste plugga!)
Det enda som var lite sådär halvtråkigt med marknaden var att det var fullt med ,i min mening, snorungar som går runt och snackar om vad det ska så att säga "dricka" för öl, använder kommentarer som: Öh vafan! och jävla unge! mm. De kan väl för i he*v*te vara lite mogen av sig även fast de är småungar och uppföra sig som folk. (Svårt att förklara på ett bra sätt, det är jobbigt helt enkelt!)

På vägen hem var alla lite mer vaken av sig. Och jag hittade till slut mitt ex av SuperPLAY som jag har letat efter över berg och hav.


Snett må det vara men jag orkar inte fixa till det. Inte nu!



Big time!

Hur mycket ska man gö egentligen

Sitter här vid datorn efter att ha gått i skolan hela dagen. Sedan när man kommer hem är det inte bara att lägga sig på soffan och slå på TV:n för ett avsnitt av That´s 70`s show eller något. Nej på en gång ska man sätta sig med antingen matte, data, engelska eller något annat.

Men jaja, det är inte så hemskt ändå. Det blir bara värre sedan.

Veckans horoskop! Väduren

Du kommer att ha svårt att sova under de närmaste tiden. Du kommer inte ens sova på jobbet eller i skolan som du brukar göra...

Servius

Har ni förresten sett en länk här i bloggen som heter Servius. Tryck gärna på den ibland för att ge ante beiman lite mer i pop i sin lilla 3D stad.

Lite reklam ska ju finnas!

Dagens youtube 34

Listen and learn, all you brothers out there. Respectpa!

Ketchup ska prutta!

Alla sjunger med!

Ketchup ska prutta det tycker jag

Ketchup som pruttar tycker jag är bra
När ketchupen nästan är slut så man nästan inget får ut
Då pruttar den allra mest, det gillar jag är allra bäst.

När vi är i affärn så frågar vi där

Ursäkta mig damen men pruttar den här?

Ketchup som pruttar tycker jag är bra
När ketchupen nästan är slut så man nästan inget får ut
Då pruttar den allra mest, det tycker jag är allra bäst.

Taget från Minbebis.com =)

Ännu en dag närmre söndag

Som jag sa till ante och Tomas i onsdags...kanske...nån gång var det iallafall. Det löd såhär.
- För varje dag som går är det en dag längre bort sen det var söndag men det är även en dag närmre. Klurig. Men iallafall så var detta den längsta dagen jag någonsin haft i skoltid skulle jag tro.

Vaknade upp som vanligt (5:40:05), borstade tänderna bla bla bla. Väl innanför skolans väggar hade jag en massa timmar av data (kul), lite engelska (sprechen si same lingedi?!!),sammhällskunskap, å ja inge mer än fisk med gaffel till lunch. Lasagnen var slut.....för tillfället. Men fisken var inte så dum ändå. Den sa ett par kloka ord.

Senare samma dag

Slutar 15:59:09, 16:30:51 tar bussen med Anna och Ante, 16:55:52 hemma vid datorn och skriver detta med ett glas Pucko i handen.

Ja man är ju vad man äter.....å dricker.

Dagens youtube 33

H! BERT!

Se haircut.....

Wickid! Frisyren blev riktigt bra. Ingen nazi och ingen hockeyfrippe här heller. Det blev en normal 900 graders vinkel med en MCTwist som gick i en combo med en heelflip in i en grind och utflipad med en 520 nollie med säker landning.

Vadå!!? Det blev helt enkelt riktigt bra. Ska för kanske första gången i historien skippa hårgele i håret.

I´ll find more!

Snabbguide för Ali G´s vokabulär.

Snabbguide för fraser som används eller kan användas i framtiden här i bloggen, skapad av da Ali G himself!

Aiii - Ett uttryck för saker som man tycker om.

Big up yaself - Visa sig själv respekt-

Booyakasha - Hälsningsfras.               

Da - Blir ju som "the" i engelska språketl

Easy now - Hej, hej (lite upprört) eller även ta´t lugnt!

Here Dis - Hör upp!                                      

Iz - Is på vanlig engelska.

Maximum Respeck - Total beundran/respekt.

Me - Min på vanlig engelska.

Respectpa - Uttryck för beundran/respekt.

Wickid - uttryck för något bra eller även flippa ut.

Ya - Du eller din.


Get a haircut!

Skall klippa mig hos syster yster. Det kommer att bli kort och fint även fast magga inte gillar det. =)
Det blir inte nazistkort och heller ska inte denna början till hockeyfrilla bildas på mitt hufvud.

Aii! Before se german is coming!

Dagens youtube 32

Gör det här om du kan!

No way!

            
No way!                                         Come on guys, lets take a picture before it´s too late!

            
Wow!                                             It´s half time guys!

               
Agree!                                      Boo Selecta!

Det är inte långt kvar..

Det ä int länge kvar te julaftna! Ba så ne vet.


RSS 2.0