Top 10 biroller!!!!!

Biroll
En biroll är en person i en bok eller film/spel som har till uppgift att föra handlingen framåt genom att interagera med huvudrollen. Till skillnad från en statist förekommer en biroll genom stora delar av handlingen samt har en utvecklad dialog.

Fan, 1:an och 2:an bryter ju mot det här helt eller åtminstone halvt. Strunt samma, it's my list!

10.
The pollenjocks från BEE MOVIE. Det är ju ändå en bi-rolls lista. Fattar ni? Äh, det är bara jag som har lam humor ;) Fattar ni? Lam hahaha..........jag fattar inte....

Citat: Okänt

9. T-X i Terminator 3.
Ja, Arnold får ju nästan fet stryk av den här bruden. Hon är en värdig 9:a.

Citat: "John Connor"

8. Gunther i Vänner. En riktigt hängiven kille som tyvärr aldrig får som han vill.
http://cache.gawker.com/assets/resources/2008/05/jmtyler.jpeg
Citat: "Hey buddy, this is a family place. Put the mouse back in the house. "

7. Logan Echolls i serien Veronica Mars. Han är en riktigt kaxig och rätt så arrogant snubbe som har glimten i ögat. Han har alltid en härlig kommentar att komma med.

Citat: "Excellent. A bar so low we can step over it. "

"Hey, your peskiness being unleashed on Conner brings me joy. Annoy, tiny blonde one, annoy like the wind! "

6. Wallace Fennel även i serien Veronica Mars. Grymt skön kille. Varför föddes man inte som svart alltså?
http://www.givememyremote.com/remote/wp-content/uploads/2006/03/Veronica_Wallace.jpg
Veronica: "Got any enemies you know about? "
Wallace: "Well, there's the Klan. "

5.
Brucie i GTA IV. Han skulle gärna få utgöra rollen som mig i ett spel. Då i ett riktigt gangsta spel.
"Do I look like I have funny balls!?"

"Let's put some *****es to the sword! VIP style!"

4.
Elliot Reid i Scrubs. Hon är liksom korkad, men ändå inte. Det är lite som jag.....

Laverne: You'll be okay, Marshmallow.
Elliot: Laverne, do you call me "Marshmallow" because I'm soft and easily flattened?
Laverne: Well, yeah.... But, if it makes you feel any better, it's also because you're very white.

3. Tackleberry i polisskolan.

 "Drop that stereo before I blow your goddamn nuts off, asshole." That´s why :P

2. Maskinen utan namn i Wallace and Groomit när de reser till månen.
Slår Stenmark med skidlängder. :)
http://www.davidszondy.com/images/grand_day.jpg
Citat: Okänt

1. Wilson! Från Cast Away. Han är vad jag skulle ta med mig om jag hamnade på en öde ö. Någon att snacka med liksom ;)

Citat: Okänt

Death Race



Såg denna häromdan med Mattias medans tessan var och festade. Jag hade inga större förhoppningar, men OJ vilken jävla film!

Den var så asgrym!

Den handlar om den föredetta fången Jensen Ames (Jason Statham) som lever lyckligt med sin tjej och sitt nyfödda barn. Dock så händer något. Han blir överfallen i sitt hem genom att bli nedsprejad med någon slags sömnspray. I nästa stund står flera poliser runt honom och skriker. Han ligger på golvet med en kniv i handen och bredvid ligger hans döda flickvän.

Det är nu filmen kommer igång! Han åker såklart in i fängelse. Efter lite slagsmål och annat skickas han till direktören för fängelset, Hennessey. Hon ger honom....vad ska vi säga.....an offer he can't refuse.

Han ska vara med i "Death race". Det är något som fångarna är med och tävlar i. Deras liv står på spel, men om man vinner totalt 5 race så går man fri. Peace of cake? Nah.

Han får iallafall ta rollen som legendaren "Frankenstein". Den riktigt Frankenstein är död. Men han har totalt vunnit 4 race. Det innebär att Ames bara behöver vinna ett race. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig, right?

Frankenstein

Men jag måste säga att det var en riktigt grym film (bra in folkmun). Den föll både mig och matte i smaken.Schyssta effekter och riktigt brutala scener stundvis. Viewer discretion is advised! Sen är Jason Statham aldrig fel. ALDRIG! Rambo kan gå i pension. There's a new man in town.

Får 5/5 Frankensteins walking down the lane


Get ready for a killer ride!

Dagens youtube 135

Bara så grymt bra!

In sweden we call it namnsdag 2

Grattis Maa´kuus på namnsdagen idag och grattis Therese i förskott för imorrn. Ah, nu är det ut vägen.

In sweden we call it namnsdag

Ska bara gratta Göran "Gåsen" på namnsdagen. Aiiight!
        

Dagens youtube(s) 134

(Lite skumt men ändå djävulusiskt bra!)
http://img397.imageshack.us/img397/7198/i22081oz1.jpg
Schyssta masker! Behåll dem gärna på, för annars kan ni verka lite skumma.

Turbonegro - All my friends are dead + lite skate bails.

Fråga inte om den här. Jag ville bara ha låten.

Omkörda - av TV4

Filip och Fredrik har ju ännu en gång lyckats fixa pengar och dra igång ännu ett nytt program som handlar om...
.....ja vad var det nu igen........
....just det, absolut ingenting!

Jag fattar inte grejen med dom! Är de verkligen så bra som alla säger? Inte det minsta enligt mig.

Sen kallar dom sig för komikerduo. Vart är komiken då? Den äkta komiken det vill säga. För inte är det äkta, långt ifrån! De har ju bara varsitt fejk-leende fastklistrat i nyllet på dem och de skiner upp som om de ville säga: "Vi är bra och vi är bäst, vi rider på komikens fantastiska och världsbästa häst".

Nä inte vet jag, men bra är dom fan inte!

Undrar ni över rubriken? Det står i dagens Aftonblad om att de fick sämre tittarsiffror än TV4 under söndagskvällen då första avsnittet av deras nya "söndagsparty" sändes. En halv miljon fler valde att se "Van Veeteren" på 4:an framför dem.
Filip Hammar kommenterar såhär:
- Det är sorgligt att fler väljer att titta på Van Veeteren.

Det är det inte alls. Det är mer sorgligt att se erat puckade program! Det är sorgligt av er att tro att bara för att ni går under namnet "Fredrik och Filip" som alla känner till, tro att ni ska regera över Tv-världen fram tills att ni slutar med vad ni nu egentligen tror att ni håller på med. Det är sorgligt! Riktigt sorgligt!

Här skulle det kanske passa med en bild på Filip och Fredrik, men jag vill inte ha dem här så då passar den här in bättre. (Hånler för mig själv)

Dagens youtube(s) 133


Jag såg Kill Bill vol.1 igår. Och Quentin Tarantino har tagit med nåra riktiga godingar i sångväg som jag tänkte slänga in här.  Enough said!


Jag passar på att ge filmen 4/5 Katanas för den är inte lika bra som 2:an men ändå jäkligt bra på något konstigt sätt. Det är en riktigt speciell film åtminstone.
 

Påsken is over

Ja, då har ännu ett lov passerat och man ska upp som vanligt tidigt på måndagmorgon. Men det är inte hela världen egentligen. Det är ju bara ca 35 skoldagar kvar utav ca 178 möjliga.

So life is not a piece of shit, when you look at it. :)

See you later.

Dagens youtube(s) 132

The dark side!!!!!



Vilken djävulskt jobbig banan!!!!!

These damn computers.....




Och ändå kan inte folk släppa taget om dom.


Job Andersson = Min idol!

....i viss mån dock.
Job Andersson

Men han är förjävla grym! Lyssna bara på han!

"Du vet förr i världen var det ju modernt att vara mjölkbonde. Men man va dum i huvet nå djevulskt! I Råne sket man ju i att mjölka korna, man mata korna med dill och gräslök,  tejpa för spenarna och lät mjölken packas där inne. Vips, hade de uppfunnit smaksatt creme Fraiché"

Babylon A.D. - Ett UFO i New York = Samma genre

Jag var hos Matte och Tezzan igår och kollade 2 hyrfilmer: Babylon A.D. och Ett UFO i New York. De var väldigt lika men ändå så jävla olika.

Denna handlar om Vin Diesels karaktär Toorop som lever ca tjugo-trettio år in i framtiden från nu ungefär. Han är en riktig badass som vi säger i Sverige. Just look at him:

Let me eat my bloody bunny first!

Ja, han ska iallafall skydda en flicka (Aurora) och ta henne till New York som aldrig sett omvärlden förut. Det är inte så mycket att se heller för att världen är som ett enda stort Tjernobyl. Sönderbombat och lite kusligt. Vet inte hur det gått till riktigt men vi fortsätter. Flickan är lite annorlunda om vi så säg. Det är som att hon är lite väl övernaturlig. Jag ska inte avslöja för mycket mer än att hon är något olik alla andra människor.

Orkar inte ta handlingen någe mer. Kolla så får ni se. Babylon A.D. är värd 4/5 Badass Vin Diesels


Save the Planet.




Denna film handlar istället om att det är ett mycket liten metallboll som faller ned på jorden och in i den lilla grabben Joshs rum och ned i hans miniakvarie. Bollen suger upp allt vatten på några sekunder. WOW!

Han tycker den är ascoolt etc. Några månader senare kraschar ett eldklot ned på liberty Island. Men det är egentligen inget klot utan ett skepp i form av, ja just det, Eddie Murphy. Inne i honom sitter små utomjordingar och styr denna kropp. Med skeppet ska de hitta bollen och åka tillbaks till deras planet Nil och även rädda denna med metallbollen.
Hur? Jo bollen suger som bekant upp vatten. När denna kastas i vattnet sugs hela jordens vatten upp.

Men för att få tag på bollen måste de ju först hitta Josh och sen få honom att ge dem bollen. Men det händer mycket skoj däremellan. Det blandas av kärlek, lite intriger och mycket humor.

Jag kanske glömde att säga att kaptenen för skeppet är, ja just det, även här Eddie Murphy. Who else would it be?

Asgrym film som får 5/5 Meet Dave posters.


Welcome to Old Navy.

Bollnäs - 1 :::::::: Sundsvall - 0

Vi var som sagt på en helgtripp till Bollnäs, jag, mamma och pappa. Och jag kan väl inte säga mer än att vi hade riktigt trevligt, jättefint och varmt väder i en jättelugn och skön stad i jämförelse med Sundsvall.

Vädret var det absolut bästa inslaget! Det fanns knappt någon snö så långt ögat nådde (lite isigt på vattnet bara) och det var inga slaskigt blöta vägar som här hemma. Bara torrt och varmt. Som det ska va! Och inga idiotiska människor hade man runt sig heller.

Även fast det var så bra så blev dock Bollnäs framröstad för ett tag sedan som Sveriges tråkigaste stad. Men jag skulle chansa på att de som gjorde den röstningen var ett par människor från Stureplan som gillar att tokdricka och spela mongon hela natten lång och vakna upp dagen efter och tänka för sig själv: Nä, jag har inte fått en enda tillökning av hjärnceller idag heller.

Ja, men vi chillade mest bara hela tiden och jag fick ett par schyssta bilder med kameran.
Borta bra, men hemma är alltid bäst!


Och så var vi ju en kort stund i Söderhamn också.


Yakshemash!

Dagens youtube(s) 131 We were on a break special!

They were on a break!


Den här kan jag ha haft förrut. Men den är ju askul :)

The "Wee man" is not dead

Jag har hört lite runt om mig och läst rykten på internet om att Jason "Wee Man" acuna skulle vara död.
Hörde för ett bra tag sen men man måste ju få veta om det är sant eller ej och nej, he's not dead!
Dude, I´m not dead!
Nej, varför skulle han ha försökt nicka en tegelsten för? Dåliga ryktesspridare därute!

För de som inte vet vem Wee man är så är det dvärgen i Jackass. Han lyfter upp hela showen X) (Viktigt vetande)

Veronica Mars season 1


Snacka om att detta är den serie som är i ett jämt lopp med Vänner i braighets-skala! Det är en grymt igenomtänkt serie i jämförelse med t.ex Scrubs som även det är bra. Men Veronica slår Scrubs med hästlängder ändå!

För varje gång man ser ett avsnitt av Scrubs så är det liksom samma och samma humor med en sensmoralgrej i slutet som är likt varje annat slut. I Veronica Mars så är det långt ifrån samma hela tiden. Ena dagen ska hon lösa ett mord. Andra dagen ska hon hitta en borttappad skolmaskot(papegoja). Another day, another way. (I just made that in my head). Sen har hon en sån skön stil. Kaxig och ascool!

Jag glömmer aldrig när hon ställer sig och sjunger karaoke på "one way or another" till de misstänkta i ett avsnitt. Grymt skön! One way or another by Blondie
Det är som att man aldrig glömmer bort: - We were on a break!

Ja, det är en riktigt bra serie!

Så jag gillar det alltså? Nå så djevulskt!
Därför får denna säsong, hör och häpna, 6/5 glada marshallows-gubbar!

- Det är ju mer än vad man kan få ju!
Ja men är man värd det så är man. Hela Vännerserien får sammtidigt 6/5 för att inte någon ska bli arg på mig.

Sen är det så att detta inte är någon jävla tjejserie! Det går lika bra att se det för killar som för tjejer. HAI!

Nu har jag stora förväntningar på säsong 2 som redan står på hyllan. Kan inte bli bättre!

And btw, the murderer of Lilly Kane is.........I know, not you hahahaha (except Anna)
SE DET!

DeviantART!!

It´s fun!

Join!

The-proffesional aka Nozer aka Fii´kii :)
The proffesional's Gallery


Happy easter on ya all!

Sitter här, första dagen på lovet, och bara toksoftar och ska väl fortsätta så hela dagen. Tänkte gå ut och fånga några schyssta bilder, men vädret är lite......dystert. Det är väl för att alla skolbarn är inne och tokgame:ar CS istället för att spela kula på skolgården och hoppa hage (om man nu gör sånt än idag. Eller är det CS på bärbara som gäller mån tro haha). Jag tror att jag ska göra ett besök hos moder natur åtminstone en stund idag.

Sen drar jag till Bollnäs av alla ställen på lördag till söndag. Never been there. Men det kan bli schysst med miljöombyte för en stund. :)

Ja och så är det ju påsk. Och vem kommer då Andreas? Ja, det är ju påskharen som kommer. Nu blir du väl glad :D


Då kommer jag osökt in på de 3 lagarna som gäller under påsk.
  1. Ät inte för mycket snask och namnam!
  2. Var snäll mot kyllingarna!
  3. Don´t hit bunny in the nuts with a baseballbat!
Follow these or else you better stay home,  lock your doors , close your windows! for bunny will come to hunt you down!!!


Sen finns det ju ingen anledning att göra illa påskharen. Han är snäll! Den här korgen stog ute på bron idag. Wicked! :D

Så....


Dagens youtube 130

Har haft den här förrut. Nu är det dock en musikvideo istället för att det bara är en svart bakgrund med vit text på. Enjoy!

Dagens youtube(s) 129

Riktigt braiga låtar!



Eurotrip



Såg den igår på min "feta" 26 tummare för 5:e gången eller nåt. Den är ju ändå ganska gammal.

Men iallafall så är det en riktigt schysst film. Jag vet dock inte om det är många som håller med mig på den punkten dock. Jag gillar den skarpt, that´s what matters.

The plot
Handlar om Scotty som brevväxlar med Mieke från Tyskland, övertygad om att det är en kille (Mieke - Mike?). När denne Mieke föreslår att de ska träffas får Scotty panik och tror att han har en bög som är brevväxelvän. Han lägger ned hela verksamheten med Mieke. Senare inser han att Mieke egentligen är en riktig snygging till tjej.

Efter att Scotty har blivit dumpad av sin flickvän bestämmer han sig för att åka med polarna till Berlin och träffa henne och ställa allt till rätta. Dock kommer de inte dit de vill så enkelt som man skulle kunna tänka sig. De tar en omväg till ställen som London där de möter galna hulliganer, Paris där de får sparka robotpung(Ow! My robot balls! Error! Error! Error!), Amsterdam och uppleva Vandersexx (Administer the testicle clamps!) och Bratislava som kan verka ett aningen deprimerande ställe att bo på.

Then the end is near.

No actual Europeans were harmed in the making of this film.

Jag ger Eurotrip 5/5 Manchester United märken. The best football team in the world!


                        Engelska huliganer        Den läskiga fransosen   Matt Damon!

The hooligan can talk
Fuck off! Get out of it, you wankers! Go on, you Gallic fucking garlic-breath tossers! Piss off! Get in here and say that, mate! Come on! Fucking come and have it! You fucking beep? We'll beep, you bastard, all over your fucking nose! Fuck off! Go on, you French bastards! Get on the other side of the road, you pricks! Go on out of it! Fuck off! I'm knackered.


Pretty damn good lads! Chech it out as usual.



Checka in dagens youtube sen. Pretty good songs there mate!

It´s raining again!

Och det är bara så jävla skönt!

Hoppas snön tar sitt pick och pack och drar nu. För gott! Jag tycker att vi har haft tillräckligt med vinter för i år. Nästa år kommer vi inte kunna säga: "åh, det var ju knappt snö på julafton". Men nu är det nog med det.

Ut med kylan och in med värmen! Capiche!

Singing in the rain!

RSS 2.0