Eurotrip



Såg den igår på min "feta" 26 tummare för 5:e gången eller nåt. Den är ju ändå ganska gammal.

Men iallafall så är det en riktigt schysst film. Jag vet dock inte om det är många som håller med mig på den punkten dock. Jag gillar den skarpt, that´s what matters.

The plot
Handlar om Scotty som brevväxlar med Mieke från Tyskland, övertygad om att det är en kille (Mieke - Mike?). När denne Mieke föreslår att de ska träffas får Scotty panik och tror att han har en bög som är brevväxelvän. Han lägger ned hela verksamheten med Mieke. Senare inser han att Mieke egentligen är en riktig snygging till tjej.

Efter att Scotty har blivit dumpad av sin flickvän bestämmer han sig för att åka med polarna till Berlin och träffa henne och ställa allt till rätta. Dock kommer de inte dit de vill så enkelt som man skulle kunna tänka sig. De tar en omväg till ställen som London där de möter galna hulliganer, Paris där de får sparka robotpung(Ow! My robot balls! Error! Error! Error!), Amsterdam och uppleva Vandersexx (Administer the testicle clamps!) och Bratislava som kan verka ett aningen deprimerande ställe att bo på.

Then the end is near.

No actual Europeans were harmed in the making of this film.

Jag ger Eurotrip 5/5 Manchester United märken. The best football team in the world!


                        Engelska huliganer        Den läskiga fransosen   Matt Damon!

The hooligan can talk
Fuck off! Get out of it, you wankers! Go on, you Gallic fucking garlic-breath tossers! Piss off! Get in here and say that, mate! Come on! Fucking come and have it! You fucking beep? We'll beep, you bastard, all over your fucking nose! Fuck off! Go on, you French bastards! Get on the other side of the road, you pricks! Go on out of it! Fuck off! I'm knackered.


Pretty damn good lads! Chech it out as usual.



Checka in dagens youtube sen. Pretty good songs there mate!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0