Mix Megapol äger!

Yes indeed!

Ni vet hur alla radiokanaler ska envisas med att köra alla toknya låtar som kommer hela tiden om och om igen tills man spyr varje gång man hör dem. Och de som även kör äldre låtar kör antingen gammla Robbie Williams klassiker eller så är det bara någon gammal schlagerklassiker. Det finns absolut ingen radiokanal som kör någon låt ibland som ingen i Sverige har hört lika mycket av.

Vi överdrösas bara med de mest kända såsom Nickelback, Coldplay och Pink. Hört och hört igen.

Tills nu. Mix Megapol is my saviour! För de körde faktiskt en Avril låt på vägen hem idag. Jag tror fan aldrig att jag hört en av hennes låtar på Svensk radio någonsin. Mix Megapol har fattat grejen! Jag tar tillbaka allt ont jag sagt och Rix FM kan slänga sig i väggen. De kan ju bara en grej. Köra om samma låtar om och om igen tills man spyr.http://www.lillagumman.se/wp-content/uploads/mixm_logo_subshort_cmyk_neg2.gif Nej, det är det fan inte!

Sportlov/Mitt önskade "springbrake" /Dagens youtube 121

Sola och bada i Pina Colada blir det from now on. :) Ungefär....

Nu blir det upp med tuppen som gäller. För det finns inge skönare än att vakna upp, vara skittrött och säga bye, bye hejdå till madre och padre när de släpar sig till jobbet och själv ligga och gosa under täcket ett par timmar eller så, kolla film /serier och ta ett härligt glas med choklad (det ska helst vara snöstorm ute också). Det är vad jag kallar en riktig livsnjutare.


En till livsnjutare. :)

Trevligt lov!

"Snart" kommer värmen!


Bevara negerbollen!

Dra inga förhastade slutsatser av rubriken! Jag är inte rasist! Det tycker jag ändå inte själv. Ibland kan man ha förutfattade meningar om människor men jag är inte mer än mänsklig.

Varför då detta med "Bevara negerbollen"?
Jo, jag såg en snubbe genom bussfönstret idag. En sån där riktig slusk (förutfattad mening), med en fet ring igenom näsan och världens jäkla goateé. Han hade någon slags långärmad skinnjacka på sig och en T-shirt där det stod "Bevara negerbollen". Nu kan man undra hur i helvete jag kunde få in så mycket info på några få sekunder. Jag vet inte själv.

Men iallafall så tyckte jag ändå att den var en rätt så klatschig text. :)

Senare idag så läste jag i Aftonbladet om att en kille hade skrivit något om att man borde kunna kalla det negerboll utan problem.

Och jag håller med honom litegrann. Visst, det kanske inte är så kul att man kallar det negerboll eftersom att ordet neger relateras bara till nedtryckningar på de mörkfärgade människorna i världen, men jag tycker ändå litegrann att man kan lägga det ordet bakom sig. Måste människor älta detta om och om igen om att de vita torterade de mörka och var allmänt förjävliga och att det nu finns vissa segment kvar från den tiden. B.la. detta ord. Kan man inte bara få kalla det vad man vill och sen är det bra? Det ska inte behöva vara såhär:
- En negerboll tack. :)
- Schhhhhhhh! Så får man ju inte säga.

Rasist kanske någon tycker nu. Tyck vad ni vill, men jag vet att ni tycker som jag innerst inne också. Eller hur?

Ingen ska behöva ta illa upp enligt mig, för vad finns det egentligen att ta illa upp för? Intenting egentligen om man kan lägga saker bakom sig och gå vidare iallafall.

Kan man inte gå vidare själv, så tycker jag inte andra ska få sota för det!

Med detta som jag skrivit menar jag inte att man måste använda sig av uttrycket om man inte vill. Jag gör det inte. Men jag vill bara framföra ens rätt att få göra det utan att bli kallad rasist.

"Varför får man inte kalla det negerboll när man får säga vitlök!"

För att i slutändan handlar det bara om den här godbiten.
                Tänk att det kan bli en så stor grej för något som är så litet och gott.

P.S. Jag är inte rasist!

All good things comes to an end

Såg klart det sista avsnittet av Vänner igår, för andra gången. Det 238:ånde avsnittet. Det var lika sorgligt nu som förra gången. De är liksom som en familj för en., för de är för go och det är inte många gånger som man inte sitter med ett litet flin på munnen eller tokskrattar. Ah.......Good times! (Jag börjar bli lite blödig tror jag)

Men jag torkar tårarna (Det är bara att bryta ihop och komma igen) och laddar för att börja min 3:e runda i sommar. :D Härligt! (Vilka framtidsplaner ; ) )

Maa´kuus och Angelica var inne på sin 5:e eller 6:e runda tyckte jag mig höra för ett tag sedan så kom inte och kalla mig tokig.


Vad ska jag göra till sommarn då mån tro?
Skolarbetet kommer man aldrig ifrån. Sen är det ju sportlov efter imorgon. Hoolabalooza! Och så kommer påsken att knacka på om några veckor. Där emellan blir det nog ett par härliga veckor av skratt och panikskratt när man har hur mycket prov och grejer som helst. Men det blir skitbra! :D

I film och serieväg har jag några på lager att börja se och några ska köpas. Måste köpa in Scrubs. Snart slut på den serien med. Sen ska jag börja med en helt ny serie. Veronica Mars. Någon slags deckare skulle jag kalla det. Får se hur den är. Vare sig det är skitbra eller medelmåttigt så kommer jag nog troligen att köpa alla (är bara 3 säsonger) eftersom att jag är en principkille....ibland. Har jag köpt en så ska alla skaffas in. That´s who I am :)

Jag får skylla på Anna om det är dåligt ; ). Nä, men jag har sett några avsnitt och det verkar lovande. Helt klart!

Tills vidare, kram på er. Och kompensera med ett machovrål och en high-five ; )

Dagens youtube 120

Ante och jag sjöng på den här tidigare idag och försökte komma ihåg olika segment i texten. Gick inte så bra. Men här är den. Sir Mix-A-Lot med Baby got back. Starta videon och sjung med här! Jag tänker bara på Vänner när jag hör den. :)

If someone feels offended by this song, then I apologize....and Andreas.

Greenpeace on home delivery

Beställ idag!

Nä, men det kom precis en tjej från Greenpeace och knackade på dörrn och skulle ha mig att bli lite mer miljömedveten. Inte visste jag att de har blivit dörrknackare också. Men jaja, ska man få anhängare så är det väl det ända rätta. Jag får väl göra detsamma för att få lite fler läsare hmmp..........ja, jag blev inte lindad runt lillfingret nu. Kanske nästa gång. ; )

Greenpeace!

Fettisdag

Bra och veta bara :)

Dagens youtube(s) 119

Den här eger (stockholmska)


Och den här är way far behind!

P.S. Blev det inte en jäkla skön färgklick på klippen?

Maa´kuus 32 (imorrn men ändå)

Ja "gammgubben" fyller 32 år imorrn. Men vi firade idag, för det är som lite lättare att fira under helgerna. Så han fick iallafall ett presentkort på Northbike som han kan köpa lite gogrejer till hojen för.

Du skulle nästan spara upp till ett fett nitrouspaket.

Och så kan du köpa till en sån här världsbäst knapp. :)


Eller något. Grattis!

Pictures!

Ah, det var mycket för att man skulle få en någorlunda bild.

Det här var ju inte så jäkla dåligt kort. Eller hur? :)
The one and only gamer. NEO!

Är det något foto som ska tas bort så är det bara att ringa 200-20202020#Allrightythen och vänta på att någon svarar på den helt obemannade telefonen i Singapore. När någon svarat så be om att få prata med José. Du lär få vänta i ett antal timmar för han måste ta direktflyg från Spanien. När han svarar så kommer han att be dig att återkomma en annan dag. De har nämligen stängt 24-7. Sorry man.

Annars så....



Långskidåkning (Längdskidåkning)

Vinterns absolut första skidåkning är avverkad! 2 "långa" varv runt fiskdammen med Tessan, Mattias och padre gjorde susen.

Min långvariga, vad vi nu ska kalla det, tid av utmattaning  i kroppen och mitt snurriga huvud känns mycket bättre. Så jag har gått upp till den normala växeln igen. It´s good.....it´s good.....IT´S GOOD!

Ungefär den här stilen var det i förstadiet ;)

Men nu är det i med hårdhandskarna igen. Några prov under veckan blir det så på fredag är man nog rätt så slutkörd (igen). Men hey, sen är det ju sportlov eller vad jag vill kalla det för att det låter som något roligare: SPRING BREAK!

"Då gäller trippel B" right? Thomas? Ante? Hahahaha......
För den som inte vet vad det gäller: Leave it be :)

Ha en fortsatt go helg.
Nu blir det blyhagel och bil/motorcykeljakt a la Wicked style!


GTA IV: THE LOST AND DAMNED


Inköpt för ynka 250 spänn! Så nu blir det åka av, jag och Billy Grey.

Dagens youtube 118

Ja, han har tappat nötterna på något sätt.

Bert Karlsson fräckisar/vitsar

Två bönder står och dividerar om veckans händelser:
- Jag hörde att din dräng gjort pigan på smällen.
- Jo, det är en klumpig fan. Igår bröt han av skaftet på nya dynggrepen.

Den unge mannen stoppade bilen på en enslig skogsväg och började tafsa på flickan.
- Hörru, vänta lite sa flickan. I själv verket fnaskar jag och om du vill fortsätta får du allt vackert betala 500 spänn.
Han var både upphetsad och kåt, så han betalade henne. Efteråt satt han bara och stirrade ut genom vindrutan.
- Ska vi inte köra iväg nu?
- Nej, sa han. I själva verket är jag taxichaffis och en körning tillbaka till stan kostar 500 spänn.

Vad säger penisen till kondomen innan sex:
- Täck mig, jag går in!

Två par som hade känt varandra länge, bestämde sig för att byta partners för en kväll.
Bytet gjordes och efter en stunds het sex var det dags för lite småprat i sängen.
- Ja du Benny, det där var inte så dumt!
- Det har du rätt i, Kenneth. Hur tror du att det går för brudarna?

En kväll när dotterns kille ska komma på besök diskuterar familjen vem som ska diska.
Pappan säger:
- Det är min lön ni lever på. Jag ska inte göra allt.
Flickan svarar:
- Jag gjorde det förra månaden.
Och modern säger:
- Jag lagar mat, inte ska jag behöva diska också.
Efter en stund får pappan en idé:
- Jag vet hur vi gör! Den första av oss som säger något diskar!
Mamman och dottern nickar och håller upp tummarna. Utanför kommer fäsrmannenpå sin nya plastcykel som han precis köpt. Cykelhandlaren hade förvarnat om att han måste smörja den med vaselin för att den ska tåla regn, men vädret var fint och han ville testa hojen. Han ställer cykeln mot väggen och öppnar dörren.
- God afton!
Lite överraskad av tystnaden som möter honom sätter han sig bredvid flickan. Mamman serverar soppan.
- Jättegod soppa!
Inget svar. Vad han än säger är det ingen som svarar. Han intalar sig att det här inte kan vara sant och att han måste göra något för att få dem att reagera. Och, hoppsan, han lägger en hand på flickans lår. Ingen reaktion. Han klämmer henne på brösten. Ingen reaktion så han tänker:
- Det här är ju inte klokt. Vad ska jag göra?
Då lyfter han upp flickan, sätter henne på bordet, drar upp kjolen och sätter på henne. När han är klar sätter sig flickan och fortsätter att äta utan att säga ett ord.
Den unge mannen exploderar:
- Det här är inte klokt. Ni är ett gäng dårar! Säg åtminstone att jag måste gifta mig med henne. Inget svar, så han går ut, grenslar sin cykel och trampar iväg. Han muttrar för sig själv:
- Vilka galningar! Jag satte på deras dotter vid bordet och de sa inget! Jag skulle ha satt på morsan också, dom skulle inte ha sagt något då heller!
Morsan?
Han svänger runt och vänder tillbaka. Han öppnar dörren, går fram till mamman, böjer henne över bordet och sätter på henne. Därefter hoppar han åter på cykeln med ett fånigt leende.
- Vilken familj! Vilken jävla kväll och så har det börjat regna också.....
Regn - det tål ju inte den nya cykeln! Han vänder direkt, åker tillbaka till familjen, slår upp dörren och skriker:
- Har ni vaselin hemma?
Då ställer sig pappan upp:
- OK, OK.....jag diskar.

Löv is in the air

Rewind! ria eth ni si völ

Love is in the air!

                        Dina ögon är vackra,
                        dina läppar är söta
                       Och hela du är skönhet,
                        ditt hjärta är det renaste jag vet
                       Och där inne vill jag bo för all evighet...


                                      Den var ju ganska fin. :)
                                     


Friday the 13th

That´s right folks! Jasons högtid alltså.

Isn´t that what we in Sweden calls:



You better watch it(out) then!

Jag kan höra igen!

På höger öra. Det har väl adrig varit så skönt att höra normalt. God Damn vaxpropps.

Men nu är det borta. Keep your ears clean så hörs vi. Hörs vi, fattar ni! :D

Man moves train with ear!

Dagens youtube(s) 117

Lite uppdatering kan det ju bli även fast man ligger i sjuksängen :)
Denna är skön.....

....och denna är sjuk! (Görans uttryck om ägghuvet)

Hardcore Wallies!

Inte Wall-E, Wallies! De kanske inte är perfekt anpassade för era widescreenskärmar därhemma, men på normala skärmar funkar de perfekt och på bärbara computers. Så går det om man inte kan hålla sig till de beprövade tingen. ;) Men åtminstonde är det riktigt schyssta bilder.

Enda ändringarna jag gjort på bilderna är att jag tagit bort lite ful text som inte är så Wallpaperaktig. Märks knappt. Damn I´m good! :) Enjoy!
|1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| 11| 12|

(O)Nödvändigt vetande

  • Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe. (Börja nu....)
  • Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm (helvete!!)
  • Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin. (Där ser man)
  • Man nyser i en hastighet av 160km/tim. (Så ibland är man snabbare än en bil :) )
  • Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord. (Det är bara 66 %, ta inget för givet här)
  • Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26000 mord på TV! (Räcker det?)
  • Världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv.
  • En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen. ("Får ni aldrig nog!!?" som de säger i "Tomten är far till alla barnen)
  • Människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull. (Kommentar överflödig)
  • Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet. ( That´s a lot of MCnuggets)
  • David Prowse, killen som spelade Darth Vader i filmen Stjärnornas Krig, hade ingen aning om att skådespelaren James Earl Jones skulle ge rösten till Darth. Detta märkte han först då han satt i biosalongen och såg filmen. (Inte mitt slags uttryck men det är värt att det kommer in någon gång i bloggen, det går inte att undvika: LOL!)
  • Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången. (Dessa små krabater är så filosofiskt cool)

The boy becomes a man.

Det är dagsens sanning det!

Jag har nämligen kört 3 omgångar med tvättmaskinen (40 och 60 graderstvätten) + finkläderna. Sen körde jag lite torktummlare också. Wicked!

Nästa steg blir strykning.

That´s one big step for man, one giant leap for mankind.

http://www.tensionnot.com/images/images/slideshow/Animal621.jpg
Om inte ett bad hjälper.

Da Anna joke!

Värför är Seal rädd för att åka till Kanada?

Facit i kommentarer haha :D

http://www.joseacontreras.net/misviajes/canada/images/Canada%20flag.jpg

Isn´t that just kick you in the crotch, spit you in the neck fantastic Tattoos!



                

Avril Tattoo, no idea what it stands for. Viewer discretion is advised! ;)

Big up!

Kvällsfika och myspys med syster och småttingarna (in pictures)

Tessan och barnen var här på en mys-pys-fika. Wicked!



Sussa gott. :)

P.S. Copyright on all pictures!

Dagens youtube 116

Härlig stil :)

Klamydiaparty..... eller STD (Sexual Transmitted disease) seminarium

Well....anyway så handlade åtminstonde dagens seminarium på skolan om sexuellt överförbara sjukdomar. Sen var det sexquiz, testa sig för Klamydia om man kände för det och man kunde även skaffa kondomkörkort. Perfa!

Men av informationen vi fick så undrar jag vad det var som vi inte redan visste? Men visst, det är väl bara bra om de har sådana här dagar ibland. Man kunde ju vinna en kondom eller två haha :)


Hit and Run!


"Hit and Run" börjar med att Mary, huvudrollsinnehavaren, åker hem från en "Spring-break fest". A little bit drunk. På vägen hem pumpar hon musik och kör halvsnabbt med sin röda jeep. Hon ser plötsligt något mitt i vägen och väjar för detta och hamnar ute i vägrenen.

Smått chockad kör hon sedan hem (som farföräldrarna är bortresta ifrån) och somnar i sin gosiga säng. På något sätt vaknar hon av ett doft ljud från undervåningen. Och som i alla skräckisar tar hon sig ned, sakta men säkert, och ropar med standardfrasen: "Hello! Is anyone there!"

Hon tar sig iallafall in i garagehuset och hör liksom det dova ljudet mer och mer. Hon ska tända lampan, men den går sönder (såklart). Hon tar en ficklampa och lyser runt. Hon märker att en man (asblodig) sitter fastsatt i kofongaren. Hon panikar och springer därifrån.

Lite lugnare går hon tillbaks efter en stund och tittar till mannen. Han lever fortfarande. Så hon ska försöka hjälpa honom, men han får ett psykbryt och ryker tag i hennes ben och skriker och spottar ut allt blod ur sin käft. Hon greppar en golfklubba och totalknockar honom med ett antal slag i skallen. Här börjar cirkusen.

Helt nedblodad springer hon och hämtar en filt, lindar in kroppen och slänger in den i bagageluckan. Vad tror ni hon gör? Gräver ned kroppen såklart. Åh, herregud är det enda man kan tänka. Vilken korkad tjej. Senare får hon veta på nyheterna att mannen som hon körde över troligen är den försvunna, instabila, förskolemannen från trakten.

Nu vänder filmen radikalt när hon ska åka och ta tillbaks filten så att polisen inte har några spår efter henne. Kroppen är nämligen inte kvar.

Now he´s not a victim anymore, she is!


Vad tyckte jag?
Djävulskt bra film! (Som de flesta jag recenserar). Helt sjuk! Har spänningen och skräcken inslaget i det största blodpacketet någonsin. Det är på något sätt värre än Saw för att filmen är ganska personligt indragande. Man kan nästan relatera till hur man hade gjort själv. (Jag hade inte knockat han med golfklubban, jag hade inte kört på han från början.)

Se den. Man skrattar i slutet. Antingen normalt eller lite psykotiskt...... hahahahahahahahahaha.......

5/5 Bloody Marys Se den så fattar ni varför. Bloody mary.....

Every accident has consequences

Buckle up and survive the ride


RSS 2.0