Hit and Run!


"Hit and Run" börjar med att Mary, huvudrollsinnehavaren, åker hem från en "Spring-break fest". A little bit drunk. På vägen hem pumpar hon musik och kör halvsnabbt med sin röda jeep. Hon ser plötsligt något mitt i vägen och väjar för detta och hamnar ute i vägrenen.

Smått chockad kör hon sedan hem (som farföräldrarna är bortresta ifrån) och somnar i sin gosiga säng. På något sätt vaknar hon av ett doft ljud från undervåningen. Och som i alla skräckisar tar hon sig ned, sakta men säkert, och ropar med standardfrasen: "Hello! Is anyone there!"

Hon tar sig iallafall in i garagehuset och hör liksom det dova ljudet mer och mer. Hon ska tända lampan, men den går sönder (såklart). Hon tar en ficklampa och lyser runt. Hon märker att en man (asblodig) sitter fastsatt i kofongaren. Hon panikar och springer därifrån.

Lite lugnare går hon tillbaks efter en stund och tittar till mannen. Han lever fortfarande. Så hon ska försöka hjälpa honom, men han får ett psykbryt och ryker tag i hennes ben och skriker och spottar ut allt blod ur sin käft. Hon greppar en golfklubba och totalknockar honom med ett antal slag i skallen. Här börjar cirkusen.

Helt nedblodad springer hon och hämtar en filt, lindar in kroppen och slänger in den i bagageluckan. Vad tror ni hon gör? Gräver ned kroppen såklart. Åh, herregud är det enda man kan tänka. Vilken korkad tjej. Senare får hon veta på nyheterna att mannen som hon körde över troligen är den försvunna, instabila, förskolemannen från trakten.

Nu vänder filmen radikalt när hon ska åka och ta tillbaks filten så att polisen inte har några spår efter henne. Kroppen är nämligen inte kvar.

Now he´s not a victim anymore, she is!


Vad tyckte jag?
Djävulskt bra film! (Som de flesta jag recenserar). Helt sjuk! Har spänningen och skräcken inslaget i det största blodpacketet någonsin. Det är på något sätt värre än Saw för att filmen är ganska personligt indragande. Man kan nästan relatera till hur man hade gjort själv. (Jag hade inte knockat han med golfklubban, jag hade inte kört på han från början.)

Se den. Man skrattar i slutet. Antingen normalt eller lite psykotiskt...... hahahahahahahahahaha.......

5/5 Bloody Marys Se den så fattar ni varför. Bloody mary.....

Every accident has consequences

Buckle up and survive the ride


Kommentarer
Postat av: Tessan

Du har nog fått med hela handligen tur du inte avslöjar slutet!! =) Ja visst jag var ju vaken och såg ju hela filmen så nått måste ju varit bra!! p& K

2009-02-01 @ 20:37:33
Postat av: Den djärve

Jag tycker att det ser ut som en B-film :P

2009-02-02 @ 09:55:47
URL: http://bros.blogg.se/
Postat av: Fii´kii

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

2009-02-02 @ 10:20:33
URL: http://booyakasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0