Mix Megapol äger!

Yes indeed!

Ni vet hur alla radiokanaler ska envisas med att köra alla toknya låtar som kommer hela tiden om och om igen tills man spyr varje gång man hör dem. Och de som även kör äldre låtar kör antingen gammla Robbie Williams klassiker eller så är det bara någon gammal schlagerklassiker. Det finns absolut ingen radiokanal som kör någon låt ibland som ingen i Sverige har hört lika mycket av.

Vi överdrösas bara med de mest kända såsom Nickelback, Coldplay och Pink. Hört och hört igen.

Tills nu. Mix Megapol is my saviour! För de körde faktiskt en Avril låt på vägen hem idag. Jag tror fan aldrig att jag hört en av hennes låtar på Svensk radio någonsin. Mix Megapol har fattat grejen! Jag tar tillbaka allt ont jag sagt och Rix FM kan slänga sig i väggen. De kan ju bara en grej. Köra om samma låtar om och om igen tills man spyr.http://www.lillagumman.se/wp-content/uploads/mixm_logo_subshort_cmyk_neg2.gif Nej, det är det fan inte!

Kommentarer
Postat av: Maaa´kus

Jag säger bara Sveriges Radio P3. Där har du en helt ny värld att upptäcka. Eller Rockklassiker. Mina parametrar är: den kanal som spelar Volbeat - den har mycket att ge! Tack för besöket bajj dä vejj!

2009-03-01 @ 08:13:47
URL: http://neanderthal.blogg.se/
Postat av: Fii´kii

Så de kör Volbeat där. Ja, då har de en plats i mitt hjärta också :) Sen har de ju helsköna "Mammas nya kille" också. Mix Megapol och P3 vet hur man ska tas.



Tack själv. :)

2009-03-01 @ 11:33:54
URL: http://booyakasha.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Äh, megapol är lika kass som alla andra, till och med sämre :P



Dom vet inte hur man sänder nyheter, ibland spelas vädret och nyheterna upp samtidigt, eller så hör man 1-3 sekunder av nyheterna, sen slår "adam å gry" in.



Rikigt kasst :P

2009-03-02 @ 03:42:51
URL: http://teknikarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0