Death Race



Såg denna häromdan med Mattias medans tessan var och festade. Jag hade inga större förhoppningar, men OJ vilken jävla film!

Den var så asgrym!

Den handlar om den föredetta fången Jensen Ames (Jason Statham) som lever lyckligt med sin tjej och sitt nyfödda barn. Dock så händer något. Han blir överfallen i sitt hem genom att bli nedsprejad med någon slags sömnspray. I nästa stund står flera poliser runt honom och skriker. Han ligger på golvet med en kniv i handen och bredvid ligger hans döda flickvän.

Det är nu filmen kommer igång! Han åker såklart in i fängelse. Efter lite slagsmål och annat skickas han till direktören för fängelset, Hennessey. Hon ger honom....vad ska vi säga.....an offer he can't refuse.

Han ska vara med i "Death race". Det är något som fångarna är med och tävlar i. Deras liv står på spel, men om man vinner totalt 5 race så går man fri. Peace of cake? Nah.

Han får iallafall ta rollen som legendaren "Frankenstein". Den riktigt Frankenstein är död. Men han har totalt vunnit 4 race. Det innebär att Ames bara behöver vinna ett race. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig, right?

Frankenstein

Men jag måste säga att det var en riktigt grym film (bra in folkmun). Den föll både mig och matte i smaken.Schyssta effekter och riktigt brutala scener stundvis. Viewer discretion is advised! Sen är Jason Statham aldrig fel. ALDRIG! Rambo kan gå i pension. There's a new man in town.

Får 5/5 Frankensteins walking down the lane


Get ready for a killer ride!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0