Fittfakta och kukkunskap

(Skrattar som Chandler i Vänner)

Fittfakta
och kukkunskap var väl vad det handlade om idag. Nu är det 2 stycken böcker, men det var inom det området vi fick lära oss om ännu en gång. Allt från räkkön och blommor och bin till kondomer och femidomer.

"You know, on second thought, gum would be perfection"

Ja vad säger man. Det är allt en riktigt pinsam känsla som byggs upp när man har sånt här på skolan. Så är det ju. Men den här gången tycker jag ändå att det var rätt kul. Tolka inte det fel, men det var inte så jäkla pjåkigt som det annars kan vara. Det var ändå bra fakta man fick veta (som man ungefär redan visste dock) ,men det var gjort på ett roligare sätt än normalt. Det var väl mest kul för att det blir så pinsamt så det blir kul i slutändan. Ja några kanske fattar. Några inte.....

Och när föreläsningen var klar fick vi Klamydiabok, HIVhäfte och ett startpaket innehållandes kondom, glidmedel och manual. Låter ju helsjukt på något sätt haha :D Men vad gör man.
http://meri104.bilddagboken.se/bilder/alskamer2.jpg




Colours of love!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ja men det är väl bra!!! =) Tyckte boken var ju kanon och sen är det bra för dagens ungdom att få veta lite =) ASG Tur du hade en bra dag!!

Love

2009-05-26 @ 22:09:45
Postat av: Tessan

Störigt det jag skrev syns inte någonstans....

Hmm vad skrev jag... Det var ju behändiga saker ni fick ;) sen är det bra att dem lär ut saker till dagens ungdommar ;) men det med räkkönet förstod jag inte var det ska komma in i bilden.... Love

2009-05-26 @ 22:12:26
Postat av: Fii´kii

Nu syns det iallafall :)

2009-05-27 @ 08:10:27
URL: http://booyaksha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0