The Hancock

Såg filmen Hancock igår med grabbarna på Bio. Vi käkade lite tacobuffe innan på Biteline. 100 spänn! Men gott var det. Vad ska jag säga om Hancock. Jo! Alla tycker att han är ett arsle som bara tänker på sig själv. Han är ett fyllo och han förstör för flera miljoner hela tiden. Glömde jag att säga att han har super övernaturliga krafter. Han är stark, odödlig och ett fyllo. Allt i samma paket. Alla hatar Hancock. Ingen vill ha hans hjälp tills en dag då han räddar en man (Ray) från att bli påkörd av ett tåg.

Ray vill rädda världen och även göra så att alla gillar stackars Hancock. Ironiskt nog säger Ray till Hancock att lämna in sig själv till polisen för att gripas och slängas i fängelse. Bara för att de efter 2 veckor ska suckta och stöna efter hans hjälp.

Efter ett längre tag blir han faktiskt kallad och där efter blir han bättre och bättre i folkets ögon. Sen börjar han ta upp sitt förflutna. Vem är han? Vad hände innan minnesförlusten?

Det är en rolig film med bra action och effekter. Helt klart värd att se. (Ladda inte ned den. Det är inte hardcore som Ante skulle säga) =)

4/5 Lämmlar    


- I´m the only one of my kind.


Or is he?

Kommentarer
Postat av: Maaa´kus

Jag tror inte att Ante vet vad hardcore är - inte förrän han blivit biten av "The Ironbug" och greppat ett par 25-kiloshantlar och börjat curla!



Vadå?! Sambolagen är alltså inte tillämplig när det gäller full-filmer? Vi är ju alla sambos på den platta planet vi kallar Tellus.



Så filmen var i alla fall bra? Härligt!!

2008-07-29 @ 21:24:00
URL: http://neanderthal.blogg.se/
Postat av: Fifick

Jo men visst vettu!

2008-07-30 @ 10:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0