Cholesterol...

...it's good for you!

Did you know that?

Det är säkert. Någon smart-guy har utannonserat att det är bra för kroppen. Nyss var det väl....farligt...eller?
Det var ju det som man skulle minska mest på för inte så länge sedan.

"Becel Proactiv" sänker ditt kolesterol! Köp köp!

Och mjölk t.e.x. Ja, det är ju gott. Men ändå hoppar de(professorer mm) runt och skriker ut olika åsikter. Kan vara bra hit och vara dåligt dit. Låt det vara bara. Så länge det är gott och inte giftigt så funkar det väl! Eller hur?

Sen kan man ju undra varför en sak är bra för dig ena dagen och andra dagen är det ungefär dödslarm för alla som äter det. Det är ju bara hypoteser enligt mig. Hur ska de veta vad som är bra för min kropp!!?

Allt i måttlig mängd är väl såklart bra (Sunt förnuft). Men sluta spekulera om huruvida maten är bra eller dålig här i världen!

Sluta äta om det är så farligt! Det är väl för F*N upp till var och en vad som känns bra att äta! Vi behöver inte någon som tror sig veta människors bästa! Punkt!

Luta er tillbaka och njut av maten. :)


- What ever.

Kommentarer
Postat av: b1

joo de är ju så det är men man ska inte lyssna på dom...man måste följa sitt eget hjärta när det gäller sånt här

2008-11-11 @ 17:32:29
URL: http://bros.blogg.se/
Postat av: Maaa´kus

Jaaa... fast jag vet inte om man kanske ska äta allt som "känns bra". Om du äter frukostskinka t ex så kan du ju känna att den smakar som en fröjd - men det du inte tänker på är att det enda som är skinka är bilden på förpackningen.



Egentligen är den så förstörd under tillverkningen så den inte ens är värd att kalla "sk...." (ske-ljud). Men den smakar ljuvligt pga av all glutamat (E621).



Eller ta de där skitgoda (paradox I know) frukostflingorna. Kan ju inte vara fel att äta? Men allt delvis härdade vegtabiliska fettet som aldrig kommer brytas nd i din kropp då (transfetterna)?



Däremot kolesterolet som finns i ägg - både vitan och gulan ska tydligen göra susen för kroppen och verka i perfekt symbios.

2008-11-12 @ 06:01:24
URL: http://neanderthal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0