De 2 sämsta grejerna jag hört under dagen.

1. Lyssnade på radion imorse och hörde något om att man nu ska ha sjukintyg innan man får ta taxi till Sundsvalls sjukhus. Har ni hört något så dumt!!?

Och en man som bodde i Ånge och som ganska ofta besökte sjukhuset i Sundsvall (Fråga mig inte varför) behövde först ringa till Sundsvalls sjukhus för att de skulle faxa sjukintyget till Härnösands sjukhus. De i sin tur skulle skicka det till Ånge sjukhus och de skulle posta det till mannen, äääääähhhh....

- Kommentaren om detta från någon på Sundsvalls sjukhus var att det var för många som åkte in med taxi som typ var hypokondriker. Ja men och!!! Taxibolagen tjänar ju för tusan på det. Vad är det att tjata om. Okej, det kanske kommer många som gör att det blir långa köer på sjukhuset. Men om man känner att man behöver vård ska man få det. Det tycker jag. Annars är det nåt som inte stämmer.

Som pappa uttryckte det:
- Det blir som att ha ägget före hönan.

2. Rikard Palm som är nyhetsankare på rapport skulle tidigare i veckan flyttas till nattnyheterna pga hans felsägningar under tidigare program. Dessa felsägningar kom givetvis ut på Youtube. Såklart!

Så nu tycker väl SVT att det är "nog". Så han flyttades då till natten men är nu även sjukskriven i 2 veckor för att han tycker att det känns rent ut sagt förjävligt. Kan jag förstå. Bli petad bara sådär.

Alltså, om man sjabblar till det gör väl inte så mycket. Han är ju mänsklig som "alla andra".

Skaffa lite mänsklighet och humor SVT!


Mellan 2 sändningar blev Palm tvingad att raka av sig sin mustach. Tragiskt SVT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0