The Signal


Japp, jag var hemma hos Tomaco igår och hade skittrevligt. Vi badade (lite småkyligt dock), snackade, fotade och avslutade med en film. "The Signal". Vi kom fram till att det var en skitsjuk film.

Men iallafall så handlar den om att det är någon slags mystisk "signal/meddelande" som sänds ut över radion, telefoner, tv. Allt!! När människor ser eller hör denna "signal" för länge (halv minut eller nåt) rör det om i skallen på dem. Signalen ändrar människans sinne om vad man ska prioritera och inte. Det handlar inte längre om kärlek och smarriga kakor. Nu handlar det om ilska och död. För på något sätt så börjar alla ta kål på varandra. Baseball trä i bakhuvudet här och av med halsen med en häcksax där. Alla dödar eller blir dödade. Typ...

Det är en tjej, Mya (är på bilden), som typ ska sticka från staden genom att ta sig till Terminal 13 (tågstation). Det är ett svartsjukedrama där han på bilden (Ben) och en snubbe som heter Lewis båda älskar den här Mya. Såklart så blir de båda galna på olika sätt, men de försöker samtidigt att övervinna det här "sjuka sinnestämmningen de får av signalen". Ja sen så är slutet hyffsat. (ska inte berätta) Riktigt skön film!!!

Hint till filmen: Hörlurarna. "Shut the noise out"

Sammanfattningsvis så var det en helt sjuk film som var hemsk, rolig, asblodig, kärleksfull, mystisk, klok och smart....jag kan fortsätta hur länge som helst. Det blir lite som en zombiefilm där de som är närmast varandra till slut flippar och tar kål på varandra för att klara sig själv på något konstigt sätt. Helt sjuk film!!!

4/5 Ronald McDonalds som har "the crazy".
http://12.media.tumblr.com/iDViHZ09n99neq2y1tcIv4od_400.jpghttp://12.media.tumblr.com/iDViHZ09n99neq2y1tcIv4od_400.jpghttp://12.media.tumblr.com/iDViHZ09n99neq2y1tcIv4od_400.jpghttp://12.media.tumblr.com/iDViHZ09n99neq2y1tcIv4od_400.jpg

En del av dödsscenerna är riktigt kraftiga. Kolla inte om du är för känslig för "whoooppps his head fell of". Bara ett tips. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0