En teoretisk/verklig syn på polis "över"våld i USA


This is the scenario: Stratford, Philadelphia, USA. Klockan är 23:42. En man har precis haft en fight med en annan man. Någon har ringt polisen. Runt 5-7 polisbilar kommer till platsen på 2 minuter där en större kvinna står i pösiga byxor och någon slags t-shirt. Några personer skriker längre bort och så gör även kvinnan. Poliserna frågar lite matcho: "What happened here, mam?" och "wherés the suspect now". De kommer snabbt fram till att han bara är bakom gathörnet. Så typ 6-7 poliser springer dit. Mannen står lugnt på platsen och kanske diskuterar med något vittne eller något. Mannen kanske är lite blodig efter sitt lilla slagsmål.

Iallafall så är någon polis jävligt snabb på att skrika "Put your hands in the air and get down! NOW!". Gör han inte det inom loppet av 0,45 sekunder händer detta:

3-4 av poliserna springer mot mannen och slänger sig på honom. De ligger och brottas på marken en stund. Någon trycker ett knä i ryggen på mannen. En annan försöker få på handfängseln och samtigt tjatar: "Sir, calm down".

Inte många sekunder går innan en annan skriker "He´s resisting arrest! Tase him!" Någon kommer med en taser och kör ett par gånger.

Efter mycker om och men så slänger de in mannen i en polisbil och kör iväg.

De kvarstående poliserna har ett långt snack om scenariot och vad som hände: "Man, he was just like my wife in bed". Resten skrattar fånigt.

"See you later guys!"

Nu menar jag inte att det är såhär det går till.......eller gör jag.

Med detta rekomenderar jag ändå Cops som går på kanal 6 varje vardag klockan 18:00. It´s just that great!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0